​Charlottes make-over

Før​

Efter​

Før​

Efter​

Charlottes vej til at finde sin personlige stil

Charlotte World er 42 år, single og arbejder på DR. Derudover bor hun i Mørkhøj med sine to teenage piger. Gennem de senere år er hun gået lidt i stå ren stil mæssigt, hun føler at hun er lidt halv kedelig og gemmer sig i mængden. Charlotte bliver fristet af en annonce hun ser på facebook fra styleexpert.dk, som drives af Michala Høgh, der er professionel stylecoach, frisør og makeup artist. Hun går ind og ser nærmere på hjemme siden www.styleexpert.dk, som hun finder meget spændende og fæstner sig ved at det Michala tilbyder lyder reelt og virker dybdegående og som noget hun kan få glæde af fremover. Det er vel aldrig for sent at finde sin stil og forhåbentlig blive gladere for sig selv tænkte Charlotte og besluttede sig for at hun trængte til, som hun selv udtrykker det, et ordentligt spark i røven.....

Der var ikke langt fra tanke til handling, da Charlotte skrev en mail til michala@styleexpert.dk og kontakten var igang. Kemien var der med der samme, og Charlotte følte sig om end lidt nervøs og spændt, men tryg ved Michala, som på en positiv facon formår at møde kunden der hvor hun er, og med sikker hånd hjælpe med at tage de næste skridt, der skal til. Der blev taget beslutning om at Charlotte skulle gennemgå den ultimative makeover, som består af tre dele fordelt over tre dage. Normalt skal man igennem flere hænder for at udføre style coaching, hår og makeup, men det er en del af Michalas koncept, at hun har professionel uddannelse i det hele, og iøvrigt over tyve års erfaring i at hjælpe folk med at få det bedste frem i sig selv, men stadig forblive den man er.

Det første der sker er, at Charlotte skal have lavet et garderobe tjek. Michala sender et style card og et data card over mail, som Charlotte besvarer. Dette er en vigtig del af forberedelsen, så Michala ved lidt om, hvem hun har med at gøre, og kan få en fornemmelse af hvor der evt. skal sættes ind. Der aftales en dag hvor Michala kommer forbi, og i de ca 2 -2,5 time hun er der, bliver alt gennemgået, prøvet og ærligt, men kærligt, sorteret ud udfra klædelighed i snit, farver og ikke mindst hvad der passer til den inderste stil kerne som alle har, og som er afgørende for hvorfor vi laver fejl køb, aldrig har noget at tage på, og bare generelt føler os utilpas i det vi har på. Derudover får man hjælp til at sammensætte sit tøj anderledes, lærer hvordan man bruger accessories, og hvad der skal til for at man kan ændre sit udtryk og lege med sin stil uden at miste sig selv. Efter sessionen får Charlotte tilsendt en opsummering af hvad der er blevet talt om, hvad hun skal huske, evt en liste over hvad der mangler for at optimere garderoben osv. Det er jo nyt og meget intensivt, så det er dejligt at have på skrift, hvis man pludselig kommer i tvivl om noget.

Charlotte har nu været igennem første del af makeoveren og her er med hendes egne ord hvad hun fik ud af garderobe tjekket.:

"Det har godt nok været noget af en øjenåbner. Jeg er stadig vildt overrasket over, hvor lidt der skal til for at jeg kan gå fra kedelig til at blive feminin, rå og sexet. Efter at Michala har været her, er det en fornøjelse at åbne sit klædeskab, hvor alt bare er overskueligt og hænger i orden, uden noget der forstyrrer, for nu er der kun tøj som jeg kan lide, som jeg bruger og som klæder mig. Jeg føler, at jeg allerede nu har fået en masse nyt tøj, fordi jeg har lært at sammensætte det på nye måder. Om jeg kommer til st savne alt det der blev kasseret ?..........Overhovedet ikke. Det er en skøn befriende fornemmelse. Jeg er i fuld gang med min nye stil, og allerede nu får jeg masser af komplimenter, og jeg må indrømme, at jeg faktisk føler mig helt lækker, og det gør mig glad. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at få Michala hjem og lave garderobe tjek. I starten er tanken lidt grænseoverskridende, men når først man er igang, er det både sjovt, lærerigt og som sagt en kæmpe øjenåbner."

Det næste skridt for Charlotte er shoppetur. Hun har lagt et budget som hun ca. vil bruge på nyt tøj, og blandt andet ud fra det, har Michala valgt et sted, hvor de skal mødes og shoppe, men der er også taget hensyn til, at Charlotte skal prøve noget, der er anderledes end det hun plejer. To timer før Charlotte kommer, har Michala fundet en masse tøj frem, og Charlottes fornemmeste opgave er nu, at tage plads i prøverummet og gå igang med at prøve. Det er naturligvis ikke tilfældigt, hvad der er fundet frem, for der er selvfølgelig taget højde for. at alt kan mixes, andre farver end hun normalt bruger, og noget der kan peppe garderoben op derhjemme, så hun får endnu flere muligheder. I Charlottes tilfælde var Michalas mål, udover at give hende mere personlighed, også at få hende mere raffineret og powerfuld.

Så er shoppeturen også overstået, og her er Charlottes udtalelse:

"Kæmpe oplevelse, og vildt underligt at stå i et prøverum og få dikteret tøjvalget. Hold da op hvor fik jeg øjnene op for nye muligheder. Det tøj som Michala har valgt, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig selv i, men jeg er superglad og overskred også budgettet lidt, for jeg måtte bare eje min nye stil. Tænk, at jeg fik tøj med andre farver end sort, og hvor de klær mig, de nuancer Michala har fundet.

De grå bukser stejlede jeg på med det samme, for sådan nogle har jeg jo aldrig haft før, men hvor er jeg glad for, at jeg købte dem. Hun havde også fundet et par andre, som var lidt løse og baggy, det var også noget nyt, men helt klart noget jeg vil kigge efter en anden gang. Som sagt en kæmpe oplevelse i sig selv, og sammen med garderobe tjekket har jeg bare fået en ny, smart og brugbar garderobe, hvor jeg kan mixe alt det nye med det gamle."

Sidst, men ikke mindst, kommer dagen hvor Charlotte skal møde op i Allé Salonen. Sidste hånd på værket, nemlig en lækker klipning og farvning, og til slut en flot makeup. Da Charlotte har et langt og meget fint og porøst hår, foreslår Michala at klippe en god bid af, dog uden at det bliver alt for kort. Håret bliver farvet i en mørkere kastanje-rød tone, dels for at håret sammen med klipningen skal syne kraftigere, men også for at Charlotte får noget mere liv i øjnene, og kommer til at se friskere ud, samtidig med at helheden i farven og frisuren giver Charlotte et personligt look, og noget mere kant. Undervejs i makeupen får hun simple tips og tricks til, hvad hun selv kan gøre derhjemme.

Charlotte har nu gennemgået en total makeover, og både kunden og stylisten er yderst tilfredse med resultatet. Læs hvad de begge afslutningsvis har skrevet nedenfor.

​Charlottes respons:

"Hej Michala,

1000 tak for nogle dejlige, hyggelige og afslappende timer i lørdags. Det var fantastisk at blive nusset om, få ryg-/hovedmassage og bare blive total forkælet. Og lidt grænseoverskridende at få taget billeder, da jeg normalt ikke befinder mig godt foran et kamera. Men det har været rigtig sjovt.

Respons på lørdagen ellers:

Det var en go og sjov dag. Mit hoved var lagt i dine trygge hænder. Dejligt med dialog omkring hår og farve. Følte ikke på noget tidspunkt at jeg blev taget som gidsel i beslutningerne om hvor drastiske ændringer, der skulle ske. Dejligt med råd og vejledning til hvordan jeg lægger make-up. Fif til hvordan vi som kvinder kan skjule vores skavanker og hvad der skal til for at fremhæve det smukke i ansigtet.

Alt i alt har det været noget af en opdagelsesrejse for mig.. Nye døre(klædeskabsdøre) er blevet åbnet, gammelt tøj smidt ud, gammelt tøj mixet på nye smarte måder. Nye farver og accessories tilføjet. Nyt tøj, som jeg tidligere ville have ladt blive hængende på bøjlerne i butikkerne, bliver nu taget frem og ofte kommer det med hjem. Som alt andet i livet er det en process at ændre stil. Jeg skal til at tænke lidt mere over hvad jeg køber, hvorfor jeg køber det, samtidig med at jeg skal se hvilke muligheder jeg har for at mixe det nye med det ”gamle”. Kunsten er – som med så mange andre nye ting – at holde fokus på det jeg har lært og ikke falde tilbage.

Dertil har jeg fået en lille stilguide fra dig, som er hængt op i mit ”walking closet” som en lille opslags”bog”, når/hvis jeg nu skulle glemme de nye muligheder/ideer.

Er superglad for min nye stil og vil ønske alle kvinder ville ofre nogle timer af deres liv på denne rejse. At se nye muligheder i det, vi har og få ny inspiration til at gøre hverdagen lidt sjovere.

Jeg kender flere som ikke ville tage skade af at blive rusket lidt.

Til slut vil jeg sige at jeg kun har fået positive tilbagemeldinger på min forvandling.. Flere kolleger har lige skulle se en om ekstra gang for om det nu var mig, der sad der J

Også det har været meget sjovt.. Nogle har endda sagt, de synes det var modigt J

Vi ses.

Knus og kram

Charlotte"​

Afsluttende bemærkning fra stylecoachen:

"Jeg håber, at denne artikel kan give lidt inspiration til andre, som kunne tænke sig at arbejde med sin stil. Det vigtigste for mig, i mit arbejde som stylecoach, er at kunden selv finder ud af, at der er et potentiale for at få den indre skønhed ud. Uanset hvordan du ser ud, hvor gammel du er, om der er nogle kilo for meget, eller hvad man kunne finde på at undskylde sig med, så kan alle, uden undtagelse, få det bedste frem i sig selv, og hvem vil dog ikke gerne tage sig bedst muligt ud? Prisen for den ultimative makeover som Charlotte har gennemgået er kr. 6000, og så kommer selvfølgelig udgifterne til shoppeturen oveni. Mange vælger blot at få lavet et garderobetjek til en værdi af kr. 2500. Se flere muligheder og priser på www.styleexpert.dk. Husk, at det at blive stylecoachet er en investering, du har glæde af resten af din tid, og ikke bare et quick fix."​​

​Skriv til mig

Udfyld formularen herunder for eventuelle spørgsmål, jeg vil svare hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag​

Efter aftale​

Tirsdag

9.00-17.30​

Onsdag

9.00-17.30​

Torsdag

Efter aftale​

Fredag

9.00-18.00​

Lørdag​

Efter aftale​

Følg mig på Facebook​

Firmainfo

Allé salonen v/Michala Høgh

CVR: 17218670

Adresse

Durup Allé 77, Mørkhøj

2860 Søborg

Kontakt

E-mail: michala@styleexpert.dk

Tlf.: 285 185 72 / 449 480 02